آشنایی با انواع آبگرمکن ها

هر آنچه که باید قبل از خرید آبگرمکن بدانید در این مقاله شرح میدهیم.

آبگرمکن مخزن دار

این آبگرمکن‌ها ظرفیت مشخصی دارند و مدل‌های مختلف آن از ۲۰ تا ۸۰ گالن قابلیت ذخیره‌سازی آب را دارا هستند. آبگرمکن‌های مخزنی در دو نوع گازی و برقی موجود هستند. نحوه کار در آن به این صورت است که آب سرد وارد مخزن شده و با گاز یا برق گرم می‌شود و تا زمانی که شما به آن نیاز داشته باشید، گرم می‌ماند.

آبگرمکن‌های مخزنی ارزان‌ترین نوع آبگرمکن موجود در بازار هستند و خیلی کم نیاز به تعمیر پیدا می‌کنند. مشکلی که این آبگرمکن‌ها دارند این است که آب ذخیره شده در مخزن آن‌ها به آرامی گرمای خود را از دست می‌دهد. این کار باعث اتلاف انرژی می‌شود. برای همین همیشه باید درجه حرارت آن‌ها تنظیم شود.

برای مشاهده ی آبگرمکن های مخزن دار کاوه کویر اینجا کلیک کنید.

آبگرمکن‌های بدون مخزن

آبگرمکن‌های بدون مخزن که با نام آبگرمکن‌های دیواری شناخته می‌شود، هیچ مخزنی برای ذخیره آب ندارند. زمانی که شما نیاز به آب گرم داشته باشید، فورا آب سرد وارد مخزن شده و گرم می‌شود و از طریق لوله کشی در اختیار شما قرار می‌گیرد. این آبگرمکن‌ها پرکاربردترین نوع آبگرمکن در ایران هستند.

آبگرمکن‌های دیواری با توجه به بزرگ و کوچک بودن خانه و نیاز خانواده‌ها در اندازه‌های مختلف در بازار موجود هستند. این آبگرمکن ها آب گرم را به سرعت تامین و در اختیار شما قرار می دهند. دیگر شما مانند انواع مخزنی آن لازم نیست در صورت تمام شدن آب گرم منتظر بمانید. شاید تنها عیب این نوع از آبگرمکن‌ها گران بودن و هزینه‌های نصب بالای آن است. همینطور بسته به نیاز شما ممکن است بیش از یک مورد برای استفاده در خانه‌ ی شما لازم باشد.

برای مشاهده ی آبگرمکن های دیواری اینجا کلیک کنید.

آبگرمکن‌های هیبریدی

این آبگرمکن‌ها گرما را از محیط اطراف می‌گیرند و  از آن برای گرم کردن مخزن استفاده می‌کنند. بزرگ‌ترین مزیت آبگرمکن‌های هیبریدی صرفه‌جویی بسیار خوب در هزینه‌ها است.

ولی بهتر است بدانید که این نوع از آبگرمکن‌ها دارای شرایط ویژه‌ای برای استفاده هستند. آن‌ها برای اینکه بتوانند خوب کار کنند نیاز به فضای خیلی زیادی دارند و همینطور محیط اطراف آن‌ها باید خالی باشد. آبگرمکن‌های هیبریدی فقط در مناطقی که درجه حرارت سالانه آن‌ها بین ۴۰ تا ۹۰ درجه است، می‌توانند کارا باشند. ولی با این حال برخی مدل‌های آن دارای حالت سوئیچینگ است و این بدان معنی است که اگر دما خیلی کم باشد، شما می‌توانید آن را به حالت الکتریکی تغییر دهید.

آبگرمکن‌های خورشیدی

آبگرمکن‌های خورشیدی از یک صفحه صاف تشکیل یافته‌اند که این صفحه معمولا در سقف نصب می‌شود. این آبگرمکن‌ها گرما را از نورخورشید می‌گیرند. آب سرد در داخل لوله‌های صفحه به گردش درآمده و پس از گرم شدن به مخزن منتقل می‌شود.

مزیت استفاده از این نوع آبگرمکن این است که نورخورشید یک منبع رایگان و تجدیدپذیر است و هزینه استفاده از آن ارزان است. ولی با این حال هزینه‌های اولیه نصب بخصوص هزینه‌های مربوط به انتقال آب به مخزن واقعا زیاد است. دومین عیب این آبگرمکن‌ها این است که شما باید برای روزهای سرد و ابری زمستانی یک منبع گرمای پشتیبان داشته باشید.

برای مشاهده ی آبگرمکن های خورشیدی کاوه کویر اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را درباره این مطلب بنویسید

نام و نام خانوادگی: *

شماره موبایل: *

ایمیل:

دیدگاه: *

دیدگاه کاربران