آبگرمکن دیواری | خرید آبگرمکن دیواری

آبگرمکن دیواری | خرید آبگرمکن دیواری

نکات مهم در هنگام خرید آبگرمکن دیواری

  1. ظرفیت آبگرمکن
  2. کارایی آبگرمکن
  3. مقدار انرژی مصرفی آبگرمکن
  4. بررسی فشار آب ساختمان
  5. طول عمر و دوام آبگرمکن

راهنمای عیب یابی و تعمیر آبگرمکن دیواری

برای بسیاری از کارهای روزمره همچون دوش گرفتن و شستشو آبگرمکن مورد نیاز افراد می باشد. بنابراین ما در تمامی فصل ها به این وسیله ی کاربردی نیاز خواهیم داشت. به دلیل استفاده ی زیاد از آبگرمکن در هنگام خرید آبگرمکن به کیفیت آن توجه ویژه ای نمایید تا از خرابی و تعمیرات و هزینه های گزاف پس از خرید جلوگیری کنید. برخی مواقع سرد بودن آب آبگرمکن شما را به این فکر می اندازد که قطعاتی از دستگاه خراب شده است در صورتیکه تنها با انجام یک تنظیمات بسیار آسان مشکل شما برطرف خواهد شد.

برخی افراد به علت جلوگیری از هزینه هایی همچون دستمزد تعمیرکاران و کمبود زمان و نیاز مبرم به آبگرمکن دست به تعمیر آن می زنند که این ممکن است موجب مشکلاتی دیگر شود بنابراین لازم است این کار را به افراد حاذق در این زمینه بسپارید. ما در این مطلب سعی داریم به مشکلاتی بپردازیم که توسط هر شخصی به راحتی انجام می شود.

مشکلات آبگرمکن دیواری

1. داغ نشدن آبگرمکن دیواری

اگر آب حمام داغ نمی شود دو علت اصلی وجود دارد. ممکن است این مشکل از گرفتگی لوله ها و یا مشکلی از آبگرمکن باشد. در ابتدای امر شیرهای دیگر ساختمان را باز کرده و از سرد بودن آب آن ها اطمینان حاصل کنید سپس به سراغ مشکل آبگرمکن بروید. حال که مطمئن شدید مشکل از آبگرمکن است با توجه به نوع آن(آبگرمکن برقی یا آبگرمکن گازی) وصل بودن برق یا گاز آن را بررسی کنید اگر برق دستگاه روشن نیست و یا گاز قطع شده است با مشاهده ی چراغ های روشن موجود روی آبگرمکن دیواری نیز می توانید نسبت به آن اطلاع کسب کنید.

2. داغ نماندن آب

اگر پس از مدت کوتاهی آب داغ از حرارت افتاد و سرد شد در قدم اول درجه ی حرارت آبگرمکن دیواری را بررسی نمایید. اگر پس از تنظیم درجه ی حرارت آن مشکل برطرف نشد ممکن است کوچک بودن آن مشکل اصلی باشد و با خرید آبگرمکن دیواری با توان بالاتر مشکل برطرف می گردد.

3. داغ شدن بیش از اندازه ی آب

در اولین قدم تنظیمات دمای آبگرمکن دیواری را بررسی کنید ممکن است با کاهش درجه ی آن مشکل به سادگی رفع شود.

4. رنگ گرفتن آب داغ

اکسیدهای فلزی که داخل لوله وجود داشته باشد باعث تغییر رنگ آب داغ خروجی می شود. اگر هرگونه تغییر رنگی از آب مشاهده نمودید نسبت به آن حساس و پیگیر باشید تا مشکل برطرف شود زیرا در دراز مدت ممکن است مشکلاتی برای سلامت شما در پی داشته باشد. کیفیت آب با وجود اکسیدهای فلزی پایین می آید. اگر فیلتر نصب کنید تا یک مقدار از ورود اکسیدهای فلزی جلوگیری می شود ولی راه حل بهتر می تواند تعمیرات آبگرمکن دیواری و تعویض لوله ها باشد. در مورد آبگرمکن برقی این مشکل ناشی از رسوب گذاری منیزیم و کلسیم بر روی المنت آبگرمکن است که با تمیز کردن آن مشکل برطرف خواهد شد.

5. کم بودن فشار آب گرم

در برخی موارد کم فشار بودن آب داغ ربطی به آبگرمکن ندارد و لوله کشی مشکل ایجاد می کند. همچنین برخی مناطق فشار آب ضعیف تری نسبت به سایر مناطق دارد. پس از بررسی این دو مشکل و رسیدن به این نتیجه که تا به امروز هیچ مشکلی در زمینه ی کم فشار بودن آب داغ خود نداشتید می توانید فلکه ی آبگرمکن را بررسی نمایید برخی مواقع شیر فلکه آبگرمکن کاملا باز نشده است ولی اگر شیر فلکه تا آخر باز بود حال باید با یک تعمیرکار آبگرمکن دیواری حرفه ای مشورت کنید زیرا ممکن است آبگرمکن شما جرم و رسوب داشته باشد.

6. بوی نامطبوع آب

اینکه بوی نامطبوعی به مشام می رسد گاهی با یک تعویض فیلتر حل می شود و با این کار میزان زیادی از سختی آب گرفته می شود. وجود املاح معدنی همچون مس و روی در آب بو و رنگ آن را تغییر می دهد. توجه داشته باشید در این مورد بوی آب داغ و سرد هر دو نامطبوع می باشد.

بوی نامطبوعی همچون بوی تخم مرغ از وجود سولفات ها خبر می دهد. در این گونه موارد مخزن و لوله ی آبگرمکن دارای جرم می باشد. در صورتی که این بو به مشام شما رسید حتما با یک تعمیرکار ماهر تماس بگیرید.

اگر آب داغ آبگرمکن شما بوی سیر می دهد نشان دهنده ی مشکلی از سوی شیر گاز است که باید سریعا شیر گاز ورودی را ببندید و آبگرمکن را خاموش نمایید تا تعمیرکار برسد.

7. صدای آبگرمکن

شکستن و آسیب دیدن برخی قطعات فلزی در آبگرمکن دیواری می تواند موجب بروز صداهایی از آن شود. سرویس های دوره ای دستگاه می تواند شما را از بروز چنین مشکلاتی آگاه و پیش از به وقوع پیوستن آن حل کند. صداهایی همچون جوشیدن آب از دستگاه می تواند نشان دهنده ی مشکلات جدیدتری باشد.

 

 

مشاهده بیشتر مشاهده کمتر